Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?
Descobreix-ne més >
play
Favorito

CANDYMAN

Terror
EN CARTELLERA · Terror
VEURE HORARIS
CANDYMAN
VEURE HORARIS
DOL BY
HD
Classificació
+16 anys
País
Estats Units
Gènere
Terror
Estrena
27/08/2021
Durada
90 min
DOL BY
HD

Des de fa anys, els residents dels habitatges de protecció social del barri de Cabrini-Green han viscut terroritzats per una fantasmagòrica història que s'ha anat transmetent de generació en generació: la llegenda d'un sobrenatural assassí amb una mà de garfi, que s'apareix només en repetir el seu nom cinc vegades davant d'un mirall.

Una dècada després de la demolició de l'última torre de Cabrini, l'artista Anthony McCoy i la seva parella, la galerista Brianna Cartwright, s'han mudat a un luxós loft de la zona, gentrificada amb el pas dels anys i habitada ara per joves adinerats. Amb la carrera artística d'Anthony en plena crisi creativa, una trobada fortuïta amb un veí del barri condueix a Anthony a explorar la tràgica història real que va donar origen a Candyman.

Ansiós per conservar el seu estatus en les elits artístiques de Chicago, Anthony comença a investigar els macabres secrets dels mites que envolten a Candyman com a inspiració per a la seva obra. D'aquesta manera, i sense ser conscient d'això, Antony comença a obrir la porta d'un món que amenaçarà el seu propi seny i deslligarà una aterridora ona de violència.

Llegir-ne més
Llegir-ne menys
També et pot interessar
111min
Terror
Favorito
VEURE HORARIS HORARIS Sinopsi

MALIGNO