Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?
Descobreix-ne més >
play
Favorito

MARATÓ AFTER 3 I 4

Drama
Drama · MARATÓ · PRÒXIMAMENT
PROPERAMENT
MARATÓ AFTER 3 I 4
VEURE HORARIS
HD
DOL BY
bucle magnetic
Classificació
A l'espera de qualificació
País
Estats Units
Gènere
Drama
Estrena
25/08/2022
Durada
98 + 96 min
HD
DOL BY
bucle magnetic
Sigues el primer a gaudir d'"After. Amor Infinito". Un dia abans de la seva estrena, podràs veure en exclusiva l'última pel·lícula de la saga juntament amb el seu film anterior "After. Almas Perdidas".
I si vens a Alpicat... vols viure una experiència Premium? Escull l'entrada Premium i podràs gaudir a la mitja part del programa del teu Combo Especial MasQmenos, inclou un entrepà rústic d'espatlla ibèrica MasQmenos i un refresc.
I per tots els que vingueu a la Marató, tindreu un pòster exclusiu de regal, d'edició limitada de la pel·lícula.
*Promoció vàlida fins a exhaurir existències.
 
After. Almas perdidas:
Quan la Tessa  pren la decisió més important de la seva vida, tot canvia. Els secrets que surten a la llum sobre la seva família i la d'en Hardin posen en perill la seva relació i el seu futur junts. La vida de la Tessa comença a trencar-se en trossos i ja res serà com abans. Encara que sap que en Hardin la vol, aquestes dues ànimes perdudes estan envoltades de gelosia, odi... i perdó. Fins ara, l'amor era suficient per a mantenir la seva relació a flotació, però de veritat continua valent la pena?
 
After. Amor infinito:
L'amor de la Tessa i en Hardin mai ha estat fàcil. Mentre ell roman a Londres, després de les noces de la seva mare i s'enfonsa cada vegada més en la seva pròpia foscor, ella torna a Seattle. La Tessa és l'única capaç d'entendre'l i calmar-lo... Ell la necessita, però ella ja no és la noia bona i dolça que era quan va arribar a la universitat. Haurà de plantejar-se si el que ha de fer ara és salvar al Hardin i la seva relació amb ell, o si ha arribat el moment de pensar només en ella. Si volen que el seu amor sobrevisqui, primer hauran de treballar en si mateixos. Però serà el seu destí continuar estant junts?
Llegir-ne més
Llegir-ne menys
Compra la teva entrada
JCA CINEMES LLEIDA-ALPICAT
Tancar
Abrircerrar
dj. 25/08
SALA 02
JCA CINEMES TARRAGONA-VALLS
Tancar
Abrircerrar
dj. 25/08
SALA 09
També et pot interessar
130min
Acció, Drama
Favorito
VEURE HORARIS HORARIS Sinopsi

TOP GUN: MAVERICK

ALCARRÀS

160min
Biopic, Drama
Favorito
VEURE HORARIS HORARIS Sinopsi

ELVIS

LOS PERDONADOS

AFTER. AMOR INFINITO