Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?
Mesures Covid-19
Dibuixem un espai més segur, per tal que la tornada al cinema s'adeqüi a les noves necessitats.

Hem dissenyat una sèrie d'operatives que garanteixin la seguretat sanitària en els nostres cinemes i a l'hora no comprometin l'experiència de gaudir de l'oci.


Per tal que l'estança sigui satisfactòria, necessitem la complicitat, responsabilitat i cooperació de tots.
És important realçar, que les nostres instal·lacions són molt àmplies. Disposar d'una notable quantitat de metres quadrats i cúbics, ajuda que al mobilitat flueixi sent menys restrictiva, mentre permet garantir la distància de seguretat adequada entre persones. El volum de les nostres instal·lacions proporciona una important ventilació, circulació i renovació de l'aire.
Sota aquestes dues premisses, que ens garanteixen una estança confortable en els nostres espais, hem implementat operatives i normes, moltes basades en el sentit comú i que són extensibles a qualsevol altre entorn.

Llegir-ne més Tancar

ÚS MASCARETA OPCIONAL

EN TOT EL RECINTE

PUNTS D'HIGIENITZACIÓ

EN TOT EL VESTÍBUL

VENDA ONLINE ENTRADES

WWW.JCACINEMES.COM

PAGAMENT PRIORITARI

SENSE IMPORT MÍNIM

SESSIONS MÉS ESPAIADES

MÉS NETEJA

ALTA RENOVACIÓ AIRE

SEGONS NORMATIVA

SISTEMA DESINFECCIÓ

ECOLÒGIC I NO AL·LÈRGIC

El que et demanem és senzill,

Compleix les normes de mascareta i distancia, compra sempre que puguis online, segueix les instruccions del nostre personal en gestió de cues, validació d'entrades, assignació de butaques i l'ús dels WC. Surt de la sala de manera esgraonada, fes-te responsable dels teus residus personals i sobretot, sigues amable amb la resta d'espectadors.


Només junts amb corresponsabilitat, cooperació i suport podrem fer que, gaudir de temps d'oci i cultura en aquest escenari, sigui possible.

T'esperem!

Llegir-ne més Tancar