Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?

Contingut Alternatiu

Descripció

Imagina’t gaudir des del teu cinema d’una òpera al mateix moment exacte en què està tenint lloc a Londres. O emocionar-te amb el plié amb el qual la ballarina principal del Bolshoi de Moscú acaba el primer acte d’un ballet. Sabies que JCA CINEMES t’ofereix en directe esdeveniments culturals que tenen lloc als principals coliseus del món? Tens l’oportunitat de veure companyies de referència mundial i les produccions més importants del moment gràcies al contingut alternatiu que t'oferim periodicament a la cartellera.

Trobaràs sota el segell de Contingut Alternatiu òperes i ballets en directe i en diferit, des dels recintes més emblemàtics del món, fins a documentals d’art de reconeguts pintors, passant pels musicals més actuals enregistrats al West End de Londres i els teatres de la Comédie-Française en versió original.

Més detalls
Tipus de contingut

Des d’òperes i ballets en directe i diferit, documentals d’art, musicals i obres de teatre, entre d’altres.

En directe

Gaudeix del privilegi de poder emocionar-te amb els gestos i veu dels actors i ballarins en rigurós directe des dels millors coliseums del món.

Activitat recomanada

Des de JCA CINEMES recomanem aquesta activitat especialment per grups escolars i acadèmics.

PRODUCCIONS

Podràs gaudir de les temporades de ballet i òpera de, Royal Opera i Ballet House de Londres, Teatre Bolshoi de Moscou, Òpera Nacional de París, Gran Teatre del Liceu de Barcelona entre d'altres.

LIVE EVENT · RETRANSMICIÓ EN DIRECTE ·

EL LAGO DE LOS CISNES