Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?
SANT JORDI 2024: DESCARREGA AQUÍ LA TEVA LÀMINA

KINOESTRENA

Descripció

Kinosaure convida a les famílies a participar en una activitat cinematogràfica que va més enllà de la projecció!

Aquesta activitat singular s’adreça als nens i nenes de 2 a 12 anys per estimular la seva curiositat i transmetre el gust per anar al cinema, obrint les portes de l’univers màgic del Kinosaure, una criatura fantàstica que, portada pel seu amor a l’art de les imatges en moviment, viatja arreu del món buscant pel·lícules boniques, tendres i divertides  per a compartir-les amb els infants.

 

Més detalls
Espectacles participatius i interdisciplinars

On la relació es construeix a partir de l’audiovisual, conjugat a través d’activitats, jocs creatius, joguines, artefactes i una posada en escena especial que transformen la sala de cinema en un espai pensat per als i les més petites.

KINOESTRENA: Un espectacle participatiu

Els primers dies d’estrena de les noves pel·lícules de Pack Màgic, acullim al nostre cinema amb una sessió espectaculars de Kinoestrena. Actrius, músics, cantants, titellaires i/o altres artistes dinamitzen aquestes activitats, on es desplega l’imaginari de la pel·lícula abans i després de la seva projecció.

Personatges, temàtiques i elements

Inconfusibles de cada film es materialitzen en el pati de butaques proposant als nens i nenes, i a les seves famílies, una experiència juganera per viure el cinema des d’altres disciplines artístiques.

Edats

Varien en funció dels públics als quals s’adreça cada film de la Kinoestrena.

Amb el suport de