Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?

TRIVIA BCN

Descripció

Què és TriviaBCN?

És un joc en grup, de preguntes i respostes en format de concurs televisiu, ideal per amenitzar tota mena d'esdeveniments. Els quiz abracen un ventall extensíssim de temes i diversos formats que s’adapten a les característiques de cada celebració per tal que l'experiència sigui el més personalitzada possible.

Atenció! El 28 de desembre a les 18h els petits de casa podran gaudir de TRIVIA BCN KIDS Especial Nadal. Es jugarà una única partida amb 3 super-premis! De 8 a 12 anys.

La Lliga Trivia BCN d'aquesta nova temporada 2024, tindrà tres premis per partida i un premi de final de temporada. Les dates de les partides són:

  • 1ª PARTIDA: 20 de gener

  • 2ª PARTIDA: 17 de febrer

  • 3ª PARTIDA: 16 de març

  • 4ª PARTIDA: 20 d'abril

  • 5ª PARTIDA: 18 de maig

  • 6ª PARTIDA: 8 de juny

 

Més detalls
MODALITAT GENERAL

Un concurs per a tothom, que contempla preguntes d’àmbits molt diversos.

Està especialment centrat en temes d’actualitat pròpies de la cultura popular barrejades amb preguntes bàsiques de cultura general, música, cinema, geografia, etc.

COM FUNCIONA

Una sessió estàndard de TriviaBCN consta de 3 rondes (2 de cultura general i 1 de cinema) de 10 preguntes i té una durada aproximada d'entre 60 i 90 minuts.

Els participants s’organitzen en grups de màxim 4 persones. Al principi de la partida, cal escanejar un codi QR i posar-se un nom d'equip que serveixi per a tota la lliga. Els grups han de respondre les preguntes mitjançant el dispositiu. Per tal de tenir la màxima puntuació cal respondre correctament i en el menor temps.

CONTINGUT

Les preguntes s'exposen de forma amena i divertida, aportant anècdotes i informació interessant al llarg de tota la partida.

Les preguntes compten també amb recolzament audiovisual que apareix en una pantalla de televisió o pantalla de projecció, en funció de les característiques del local.

FINAL

Les respostes es corregeixen al final de cada ronda i al final de la sessió s’anuncia l'equip guanyador. El resultat de la resta de grups es manté sempre en secret. Els punts que tingui cada equip se sumen al rànking general de la lliga.

Amb el suport de
En podràs gaudir als cinemes