Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?
SANT JORDI 2024: DESCARREGA AQUÍ LA TEVA LÀMINA
Inici >CINEMES >JCA CINEMES LLEIDA-ALPICAT
JCA CINEMES LLEIDA-ALPICAT

El nostre cinema d’Alpicat és la culminació de tots els anhels, somnis i idees que ens han acompanyat professionalment al llarg d’aquests gairebé 100 anys. El projecte neix l’any 2002 quan arriba un altre operador cinematogràfic a Lleida i perdem la posició que teníem fins aleshores al mercat.

En aquell moment, les empreses cinematogràfiques de tota la vida ens vàrem veure abocats a tancar o reinventar-nos. I això és precisament el que vam fer. Després de buscar molt i pensar encara més, ens vàrem arriscar a tirar endavant un projecte agosarat i que, contra tot pronòstic i a mig acabar, va obrir les portes un 23 de febrer de 2007. Sí, 2007. L’any abans que Lehman Brothers col·lapsés i l’economia mundial entrés en la recessió econòmica més forta des del crack del 29.

Amb l’apertura d’aquests cinema, JCA CINEMES ha passat de ser una empresa d'exhibició de cinema a ser una empresa 100% de servei i valor afegit. Amb el temps, constància i esforç hem creat al voltant de les sessions de cinema un entorn d’activitats i serveis de restauració que completen l'experiència d’oci de venir al cinema a passar una tarda de qualitat, sense grans aglomeracions, on la llibertat de moviment del client és l’eix vertebrador.

Sempre hem dit que MovieSpace Centre neix amb la idea de ser un indret on complir somnis. Pel nostre recinte, a més de presentacions cinematogràfiques, han tingut lloc desfilades de moda, esdeveniments corporatius, tallers escolars, classes de cocteleria, sessions de màgia, fotografia, concerts, bodes i un llarg etc. d’activitats que res tenen que veure amb el cinema però que l’espai acull amb molta naturalitat i que ens referencien com un punt neuràlgic de trobada pels espectadors de la província.

Llegir-ne més Tancar

Característiques

Sala

16 sales

Plaqueta cine

Sony Digital Cinema 4k – 3D

butacas

3.500 butaques

projeccions

+ 25.000 projeccions anuals

Serveis

parking

Aparcament gratuït per a clients

Bar i restaurant

Cafeteries i restaurants

crispetes

Bar de crispetes i llaminadures

zona kids

Zona Moviekids

venta entrades

Venda online

Minus

Edifici adaptat per persones amb mobilitat reduïda

bucle magnetic

Servei de bucle d’inducció magnètica

Desfribilador

Equipat amb desfibril·ladors

On som?

JCA CINEMES LLEIDA-ALPICAT
Sortida 458 Autovia A2, Edifici MovieSpace,
25110 Alpicat, Lleida
+34 973 70 63 50

Com arribar-hi?

COVID