Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?

Divendres i Dijous VOSE

Descripció

Des de l’octubre de 2016, pots trobar a la nostra cartellera la secció ‘Dijous VOSE’ que hem creat per a tu amb l’objectiu de presentar-te les millors estrenes en el seu idioma original. I ara també noves sessions de VOSE els divendres!

Escollim la pel·lícula d’entre les estrenes de la setmana i hi podràs trobar pel·lícules de tots els estils, gustos, temàtiques i per a tots els públics.

Si vols perfeccionar el teu nivell de llengua estrangera alhora que gaudeixes d’una pel·lícula acabada d’estrenar, les sessions VOSE són una molt bona opció.

Pel contrari, si no estàs avesat a veure pel·lícules en la seva llengua original, potser perquè penses que no coneixes prou bé l’idioma i creus que no seràs capaç de seguir-la amb fluïdesa, t’animem a provar-ho!

Descobriràs en el cinema en versió original pots percebre els matisos i detalls interpretatius dels millors actors, que són difícils de reproduir en el doblatge.

Més detalls
Activitat recomanada

Des de JCA CINEMES recomanem aquesta activitat especialment per grups escolars i acadèmics així com per particulars interessats en apendre una llengua extrangera.

Les millors estrenes

El títol és escollit d’entre les millors estrenes d’aquella setmana. Puntualment també es poden oferir sessions VOSE de títols de repesca, reposicions de Nit de Clàssics o Contingut Alternatiu.

Divendres i Dijous VOSE

Trobaràs la sessió VOSE setmanal cada divendres i dijous a les 20:30h.

Preu especial

Gaudeix de les sessions VOSE a preu reduït del dia de l'espectador. 
*Les vigilies de festiu i festius queden exclosos d'aquesta promoció.

104min
Animació, Comèdia
Favorito
Comprar entrades llistat HORARIS Sinopsi
PROJECCIÓ ÚNICA · VOSE ·

AMIGOS IMAGINARIOS (VOSE)

148min
Acció, Aventures
Favorito
Comprar entrades llistat HORARIS Sinopsi
PROJECCIÓ ÚNICA · VOSE ·

FURIOSA: DE LA SAGA MAD MAX (VOSE)