Compra les teves entrades de cine:

1. Quina pel·licula?
2. En quin cinema?
3. Quin dia?
4. Quina sessió?
Inici >CINEMES >JCA CINEMES TARRAGONA-VALLS
JCA CINEMES TARRAGONA-VALLS

Els vallencs diuen que miren 3 cops al cel: per menjar calçots, per observar el campanar més alt de Catalunya i per observar els castells (i com fan l’aleta!). I hi afegim per mirar la pantalla de cinema!

El projecte de crear un cinema a la ciutat de Valls neix de la voluntat de reconèixer la importància de l’Alt Camp i la localitat de Valls com a cabdal de la cultura catalana. Amb aquest propòsit, des de JCA CINEMES vam voler dotar a la ciutat d’un cinema d’última generació.

L’any 2007 inaugurem un cinema de centre de ciutat a Valls, tot i que la tendència en aquell moment era just la contrària. Sempre hem cregut que el centre és l’eix vertebrador de la vila i, perquè el projecte fos sinònim d’èxit, l’havíem de dotar amb tecnologia de primera línia i un ambient íntim però a la vegada modern.

A més, ja des dels inicis hem buscat sinergies amb entitats i associacions de Valls per tal que tothom pugui sentir-se el cinema seu i en guardi bons records. I és que a part de sessions de cinema, a les nostres instal·lacions hi ha tingut lloc tot tipus d’activitats com ara tallers infantils, esdeveniments corporatius, tallers escolars, sessions de màgia, fotografia, presentacions culturals, festes infantils, entre d’altres.

Llegir-ne més Tancar

Característiques

Sala

9 sales

Plaqueta cine

Sony Digital Cinema 4k – 3D

butacas

1.250 butaques

projeccions

9121 projeccions anuals

Serveis

crispetes

Bar de crispetes i llaminadures

venta entrades

Venda online

Minus

Edifici adaptat per persones amb mobilitat reduïda

bucle magnetic

Servei de bucle d’inducció magnètica

On som?

JCA CINEMES TARRAGONA-VALLS
Carrer Sant Antoni Maria Claret, 8,
43800 Valls, Tarragona
+34 977 613 259

Com arribar-hi?

COVID